fbpx

Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?​

Facebook ads​

Met behulp van Facebook ads kunnen we het volgende voor u bewerkstelligen:

Vergroten van de merkbekendheid:

Facebook ads kunnen worden gebruikt om meer mensen bekend te maken met u merk en de producten of diensten die u aanbiedt. Door targeting opties te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw advertenties worden weergegeven aan mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

Meer website bezoeken:

Door Facebook ads te gebruiken, kunt u meer verkeer naar uw website genereren. U kunt de advertenties richten op mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt en hen aanmoedigen om uw website te bezoeken.

Verhoging van verkoop en conversies:

Facebook ads kunnen ook worden gebruikt om direct verkoop en conversies te genereren. U kunt advertenties maken die gericht zijn op mensen die al interesse hebben getoond in u producten of diensten, hen aanmoedigen om te kopen of zich aanmelden voor een proefperiode of gratis proef.

Generen van leads:

Facebook ads kunnen ook worden gebruikt om leads te genereren. U kunt advertenties maken die gericht zijn op mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw bedrijf, en hen aanmoedigen om zich aan te melden voor u e-maillijst of om meer informatie aan te vragen over u producten of diensten.

Klantenbinding:

Facebook ads kunnen ook worden gebruikt om de loyaliteit van u bestaande klanten te versterken. Je kunt advertenties maken die gericht zijn op mensen die al klant zijn bij uw bedrijf en hen aanmoedigen om terug te komen en meer te kopen.

Google ads​

Met behulp van Google ads kunnen we het volgende voor u bewerkstelligen:

Vergroten van de merkbekendheid:

Met Google Ads kunt u uw merk onder de aandacht brengen bij een breed publiek door middel van display-advertenties. Door uw advertenties te tonen op relevante websites en aan mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten, kunt u uw merkbekendheid vergroten.

Meer website bezoeken:

Met Google Ads kunt u verkeer naar uw website genereren door middel van zoekadvertenties. Door te adverteren op zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf, kunt u potentiële klanten bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar wat u aanbiedt.

Verhoging van verkoop en conversies:

Met Google Ads kunt u de verkoop van uw producten of diensten stimuleren, doormiddel van shopping-advertenties en retargeting-campagnes. Door uw producten te tonen aan mensen die eerder interesse hebben getoond of die vergelijkbare producten hebben bekeken, kunt u de kans vergroten dat ze bij u kopen.

Genereren van leads:

Met Google Ads kunt u leads genereren, doormiddel van zoekadvertenties en display-advertenties. Door uw advertenties te richten op mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten, kunt u geïnteresseerde potentiële klanten bereiken en hen aanmoedigen om contact met u op te nemen.

Vergroten van app-downloads:

Met Google Ads kunt u het aantal downloads van uw mobiele app vergroten, doormiddel van app-installatie-advertenties. Door uw advertenties te tonen aan mensen die geïnteresseerd zijn in apps zoals die van u kunt u de kans vergroten dat ze uw app downloaden en gebruiken.

Tiktok ads​​

Met behulp van Tiktok ads kunnen we het volgende voor u bewerkstelligen:

Vergroten van de merkbekendheid:

TikTok-ads kunnen helpen bij het vergroten van de merkbekendheid door u bedrijf te presenteren aan een breed publiek. Met TikTok-ads kunt u ervoor zorgen dat u merk gezien wordt door mensen die mogelijk nog niet bekend zijn met u merk.


Verhogen van de verkoop:

TikTok-ads kunnen helpen bij het verhogen van de verkoop door het stimuleren van gebruikers om aankopen te doen. Dit kan worden gedaan door het opzetten van advertenties die gebruikers doorsturen naar u e-commerce website of door het inschakelen van TikTok’s “Shop Now”-advertentieformaat.

Genereren van leads:

TikTok-ads kunnen helpen bij het genereren van leads door gebruikers aan te moedigen om naar u website te gaan of om hun contactgegevens achter te laten. Dit kan worden gedaan door het opzetten van advertenties die gebruikers doorsturen naar een landingspagina of door het inschakelen van TikTok’s “Lead Generation”-advertentieformaat.

Vergroten van de betrokkenheid:

TikTok-ads kunnen helpen bij het vergroten van de betrokkenheid van gebruikers door ze aan te moedigen om te interageren met u merk. Dit kan worden gedaan door het opzetten van advertenties die gebruikers aanmoedigen om te reageren op u video’s, challenges, of door ze aan te moedigen om u te volgen.

Extra diensten​

Website ontwikkeling​

Bij website ontwikkeling kijken we naar bouwen van een uw droom website. Het omvat het schrijven van code om de structuur van de website te creëren, het toevoegen van functionaliteit zoals interactieve elementen en formulieren, en het integreren van databases en andere back-end systemen.

Website ontwerp is het proces van het creëren van de visuele aspecten van de website, inclusief de lay-out, kleuren, typografie, afbeeldingen en andere visuele elementen. Het doel van website
ontwerp is om een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te maken die de bezoekers helpt om de informatie te vinden die ze zoeken.

Kortom, website ontwikkeling en ontwerp zijn beide belangrijk voor het ontwerpen van uw succesvolle website en vereisen van on, een combinatie van creativiteit, technische vaardigheden en aandacht voor de gebruikerservaring.

Social media management​

Social media management is het proces van het creëren, publiceren, analyseren en beheren van content op verschillende social media platforms. Dit doen wij voor u op platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Met social media management kunnen wij voor u; uw naamsbekendheid verder opbouwen, uw volgers aan spreken en uiteindelijk verkeer en verkoop naar uw website of de fysieke locatie van uw
bedrijf te leiden.

Effectieve social media management kan uw bedrijf helpen een sterke online aanwezigheid te
creëren, merkloyaliteit op te bouwen en uw bedrijfsgroei verder te stimuleren.

Onze klanten​

Reviews

UITSTEKEND
8 recensies op
Maria Kapou
Maria Kapou
2024-01-01
good website design the guys are communicating with you to find your correct style and logos etc. and good prices!
Miriam Rodriguez
Miriam Rodriguez
2023-11-08
We zijn goed geholpen, ze hebben goed naar onze wensen geluisterd. Vlot in het antwoorden en aanpassen. Werken snel en helder in terugkoppeling! We zijn tevreden met het team GVL Media!
Jeroen Lohman
Jeroen Lohman
2023-10-31
Een fijne ervaring met GVL-media. De communicatie is goed en denken mee met het proces. Mijn ervaring is dat er hard gewerkt wordt om een goed resultaat neer te zetten.
Michael
Michael
2023-10-26
Toppers zijn het weten wat ze doen
carmen von rotz
carmen von rotz
2023-09-07
Zeer kundig geholpen door Lennart, heeft een goeie visie en helpt je je visie werkelijk te maken. Zeer fijn om mee te werken!
Judith Stal
Judith Stal
2023-08-20
Lenneart, denkt goed mee met je onderneming in het zichtbaar maken. Daarnaast is het contact zeer prettig verlopen en houden zij goed aan de afspraken.
YourPhysique
YourPhysique
2023-07-24
Er wordt goed geluisterd naar de cliënt zijn behoeften, en op ingespeelt. Maar daarnaast wordt er duidelijk advies gegeven wat optimaal is. Ik ben erg tevreden!
Thomas Dam
Thomas Dam
2023-07-22
Afgelopen weken heeft GVL media de social media voor zijn rekening genomen met posts voor Dam Fysiotherapie. Ondanks dat er niet meer cliënten uit zijn gekomen, heeft Lennaert wel zijn best gedaan om dagelijks een leuke post te plaatsen. GVL media is eerlijk en betrouwbaar en in overleg in staat te zijn om je socials op te beuren.

Heeft u interesse om samen te werken?​

Plan een vrijblijvende online afspraak in om samen te sparren over de advertentie mogelijkheden voor uw business.